söndag, september 13, 2009

Ännu en son

Så var det weekend och åter ett kärt besök. Ja, jobbet var ju inte färdigt - det var att ta ännu en seans framför datorn innan det var drinktajm och dags för supé. Vår Herre begåvade oss med ett gudomligt väder - vi kunde sitta ute och njuta av septemberskymningen.
ÄVEN
nästa morgon log han (Vår Herre, alltså) mot oss och möjliggjorde en morgonjogg på Svedberga kulle.
Rustad till tänderna i ny dress och superduperur med GPS och pulsometer etc

Klockan som har allt. Ger seriösa idrottare det perfekta verktyget för att hålla koll på formen. Mjukvara, PC interface (USB) och personligt konditionstest ingår. Kan användas ensam eller tillsammans med Beurers speedbox och blir då maratonlöparen bästa partner.EKG exakt pulsmätning med digital överföring via bröstband. PC kompatibel via USB. Ställbara personliga träningszoner och maxpuls. Kalori- och fettförbrukning med personligt hälsotest.Tid, datum, larmklocka & stoppur. 50 varvtider.

Jag hade ju ingen klocka, men var ju väl orienterad, så att jag på lämplig tid kunde återfinnas vid startpunkten.... Då hade jag dessutom konstaterat att det ännu ej sågs till några fjällskivlingar, men att det nog var läge för ännu en björnbärplockning.

Etiketter: , , ,

0 Reflektioner:

Skicka en kommentar

<< Home